30-trilogia

Suomalaista chick litiä 

30 tapaa tunnistaa Se oikea (2021)

Mistä tietää, että on kohdannut Sen oikean?

Elina on rakastunut. Kaikkien kommellusten jälkeen hän on viimeinkin yhdessä unelmiensa miehen kanssa. Enää tarvitsee vain elää onnellisena elämän loppuun saakka.

Valitettavasti koitokset päättyvät loppusuudelmaan ainoastaan elokuvissa. Rakkaustarinan juoni mutkistuu, kun Elina tekee raskaustestin. Kuvioita on pian tulossa sekoittamaan pieni kolmas pyörä. Kuinka käy romantiikan, kun arjessa on edessä sekä uusia että vanhoja haasteita?

Lue lisää

30 jälkeen 30 (2019)

Mitä kaikkea kolmekymppisen elämässä kuuluu olla?

Elina juhlii 30-vuotissyntymäpäiväänsä Pariisissa. Kun hän tekee ystäviensä aikuisuustestin, hän tajuaa, ettei elämä ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Kansainvälisen kosmopoliittiuran sijaan hän on päätynyt pikkupaikkakunnalle peruskoulun opettajaksi. Sellaisesta elämästä ei mitenkään saa tehtyä kovin kadehdittavia Facebook-päivityksiä!

Sitä paitsi aikuiselta naiselta pitäisi jo löytyä ainakin ruuvimeisseli, ryppyvoide, säästötili ja unelmien mies...

Lue lisää. 

30 ennen 30 (2016)

Mitä kaikkea täytyy tehdä ennen kolmeakymmentä?

Elina tajuaa 29. syntymäpäivänään, ettei hänen elämänsä ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Hän päättää tehdä listan asioista, jotka haluaa saavuttaa ennen kuin täyttää 30. 

Mutta ehtiikö vuodessa juosta maratonin, tulla Vuoden Opettajaksi ja muuttaa Karibialle, kun suunnitelmia sotkevat niin sinkkukorit, nettideittailu kuin hurmaava liikunnan opettajakin?

Lue lisää. 


Minua inspiroineita ajatuksia romanttisesta viihteestä ja sen arvostuksesta voit lukea täältä

Pohdintaa omakustanteista löydät erityisesti näistä blogiteksteistä:

Ajatuksiani omakustanteesta

Saako omakustanne olla omakustanne? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti