keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Surkuhupia

Olen taas saanut kaksi hylkäyskirjettä. Itse asiassa se on aika surkeaa, koska jäljellä ei enää ole juuri minkäänlaista toivoa 30 ennen 30 -käsikirjoituksen osalta. Ei ole enää kustantamoita, joihin olisi järkevää lähettää käsikirjoitusta, ja vastaus on tullut jo kaikista, joiden suhteen olin toiveikas. 

Mutta voi, pakkohan tässä on nauraa. Ensimmäinen hylkäyskirje alkaa sanoilla "pahoittelut siitä, että vastaus kesti", ja syytä onkin pahoitella, koska vastaus tuli kesäkuussa 2016, kun käsikirjoitus oli lähetetty helmikuussa 2015! Toinen taas oli aika normaali "kiitos, mutta ei kiitos, valitettavasti meillä ei ole tilaa, tarjoa muualle", mutta käsikirjoituksen nimi oli vain väärin. Kunnes sitten sama monistus löytyi viestin jatkona, tällä kertaa sekalaista  oli korvattu oikealla käsikirjoituksen nimellä. Kustannustoimittaja-raukka oli unohtanut poistaa alkuperäisen kopioi-liimaa-viestin!

Onhan tämä surkua siksikin, että molemmat viestit kertovat myös siitä, millainen kiire on kustannustoimittajilla. Ja siksi, että kaiken sen työmäärän jälkeen saan vain kopioidun ei kiitos -viestin... Mutta turhapa sitä surkutella enempää. Voi sitä hupia, kun pääsen syksyllä julkaisemaan itse! (Ja tarinastani tulee internetilmiö, ja kaikki kustantajat katuvat ja jonottavat kynnykselläni kustannussopimusta 30 jälkeen 30 -jatko-osaan ;)

P.S. Löysin lupaamani kirjoituksen, jossa on arvosteltu kustantamoiden lähettämiä hylkäyskirjeitä. Käy terapiasta!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti